BMSO 320 H NC

Gearingsbåndsaven er en robust båndsav, som er bygget efter de bedste principper. Med kraftig og robust savbue, der bevirker lang levetid for båndsavklinger. Ingen vibrationer under savning, derved opnås der særdeles lang levetid på båndsavklingerne. H modellerne saver 90 grader.
Den bedste fremføring som er stabil, robust og nøjagtig. Savene er opbygget på et kraftigt og robust maskinstativ, der er bearbejdet – komplet med kølevandsanlæg – samt indstilelige båndstyr med hårdt metalføringer, trinløs variabel tilspænding samt separat elskab med alle betjeningsknapper placeret på toppen. Nødstop. BMSO maskinerne har veldimensioneret separat hydraulikanlæg.
En velegnet sav til bjælker – HEB – RFHS profiler – massivt materiale ect. . Let at arbejde med. Funktion: Ilæg materiale i fremføringsanlægget, indtast materialetykkelse, afkortningslængde, materiale kvalitet, tilspændingstryk, båndhastighed samt antal stk. der skal saves, tryk på start så klarer saven resten. Stopper selv når der ikke er mere materiale i maskinen.